fbpx

Akasha • Retiros de Yoga BCN

Benvinguts a Akasha

Akasha és un pont per a tots aquells que busquen un creixement personal. Volem crear un nexe de comunicació i unió, per als qui oferiu experiències i els qui les volen viure.

Compartim, creem i coordinem experiències. Tant si ets formador/a o facilitador/a de teràpies, imparteixes cursos o tallers; nosaltres ens ocupem d’organitzar-los.

Quins són els nostres propòsits?

En aquest moment de despertar col·lectiu volem fer arribar al màxim de persones: activitats de creixement personal. Ens mou la passió pel nostre treball i una intenció per divulgar, ajudar i compartir entre tots/es.

Volem ajudar a crear i a compartir les teves activitats.

QUÈ VOLS COMPARTIR?
Si vols oferir els teus coneixements i la teva visió, i vols compartir amb la nostra tribu, 
contacta’ns. Nosaltres ens ocuparem d’organitzar la teva activitat per complet. Omple aquest formulari  per a explicar-nos quin és el teu propòsit.

Ens ocuparem de divulgar l’activitat per a arribar al màxim nombre de persones. Crearem una sinergia màgica entre tots.

Només hauràs d’acudir  la data i al lloc acordat per a impartir i facilitar els teus coneixements. Quedaràs alliberat/ada de tot l’aspecte formal i burocràtic.
Nosaltres ens ocupem d’organitzar-lo i divulgar-ho.

ACTIVITATS A MENORCA

Volem aprofitar també per mostrar-te la activitat que portarem a terme el cap de setmana del 5 i 6 de març a Menorca. Ens agradaria que si saps d’alguna família amb fills que hi pugui estar interessada, els hi facis arribar la informació.

En aquest enllaç trobaràs el cartell que hem dissenyat. Si tens un espai i el vols imprimir i compartir amb els teus alumnes, pacients o amics, ens faria molt feliços.